Over ons

Het bedrijf Bazus werd in september 2006 opgericht door Anja Hendriks en Gerdie Nellen-Hendriks. De naam ‘Bazus’ is een combinatie van de plaats ‘Baarlo’ en het woord ‘zussen’; Anja en Gerdie zijn zussen van elkaar en wonen allebei in Baarlo. Zij openden de winkel - in het hart van het gezellige, Limburgse dorp – met als doel hun klanten een basisassortiment artikelen aan te bieden.

De winkel biedt dan ook een ruim assortiment van huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen en wenskaarten. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid met woonartikelen van diverse bekende en (nog) onbekende merken, lederwaren en boeken. Hun streven is ‘net even anders’ te zijn dan andere winkels in de omgeving en de verscheidenheid aan artikelen steeds te blijven vernieuwen.

Postkantoor

Bij ons postkantoor kunt u terecht voor al uw postzaken en voor diverse diensten van het RDW, zoals het overschrijven en schorsen van kentekens. Verder bieden wij u een ruime keuze aan cadeaubonnen en opwaardeerkaarten van diverse providers. Ook verkopen wij Staats- en Miljoenenloten.

Tarieven postkantoor

PostNL bepaalt en beheert de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten. Via de links hieronder kunt u nagaan welke tarieven op dit moment gelden.

Voor overige vragen kunt u altijd contact opnemen met de PostNL-klantenservice.

Brieven

Pakketten

Tarieven pakketten

POSTNL

POSTNL biedt collectie-, sorterings-, transport- en afleveringsdiensten aan op het gebied van binnenlandse en internationale post. Onder meer de distributie van geadresseerde direct mail en ongeadresseerde post.

www.postnl.nl

Sponsor

Bazus is trotse sponsor van de D3 van VV Baarlo

Spoedig zal er een leuke teamfoto worden bijgevoegd!

VV Baarlo

Tarieven

Omdat de tarieven beheert worden door POSTNL zelf, hebben wij een link geplaatst waarop u kunt kijken welke tarieven en op dit moment gelden voor brieven en pakketten voor het binnen en buitenland.

POSTNL heeft de tarieven op hun site geplaatst, u kunt ze zelf berekenen of opzoeken in de tarieven boekjes

Brieven

Pakketten

Tarieven pakketten

Email: info@bazus.nl | Website:www.bazus.nl